Les aigües fecals i goteres inunden, cada cop que plou, la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella. Aquest dissabte, la pluja que ha caigut a la ciutat ha tornat a provocat que bona part de la comissaria situada al carrer del Nou de la Rambla s’hagi inundat. Els sindicats USPAC i SAP-FEPOL han denunciat que cada vegada que plou una mica les instal·lacions s’omplen d’aigua i volen que el departament d’Interior de la Generalitat hi posi solució.

Aquest dissabte, al Raval, només han caigut 12 litres per metre quadrat, però la comissaria de Ciutat Vella s’ha tornat a inundar. Segons confirma el sindicat Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya a betevé, es tracten d’aigües fecals, ja que el clavegueram i les canonades, afirmen, no drenen correctament l’aigua, com es pot veure a les imatges dels vestidors o els lavabos.

A més, també denuncien que hi ha diverses goteres a les instal·lacions, algunes de les quals es troben a la sala d’espera dels ciutadans que s’apropen a la comissaria i que ha calgut acordonar en alguna ocasió.

Des d’USPAC consideren que el prop de mig miler d’agents que treballen a la comissaria ho han de fer en unes “instal·lacions lamentables i patètiques” i creuen que la situació actual és “vergonyosa”. El portaveu del sindicat, Josep Miquel Milagros, ha assegurat a betevé que tornaran a posar-se en contacte amb el departament d’Interior i els responsables de les comissaries dels Mossos d’Esquadra per reunir-se i, depenent del resultat d’aquesta, es plantegen denunciar la situació a Inspecció de Treball.