Foto: Paula Jaume

Una treballadora de la neteja de l’Ajuntament de Barcelona ha estat víctima d’una agressió sexual al Camp de l’Arpa del Clot. Els fets van ocórrer pels volts de les cinc de la matinada de dijous, 14 de setembre, al carrer de Rogent, a la confluència amb el de Coll i Vehí, tal com ha avançat ‘Tot Barcelona’ i ha pogut confirmar betevé. El presumpte agressor ha estat detingut per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra li imputen dos casos més d’agressió sexual a la ciutat de Barcelona —dels quals no donen més informació.

‘Tot Barcelona’ dona detalls sobre com va ser l’agressió. La víctima, de més de 50 anys, es trobava sola en el moment de l’atac. Va ser forçada per un home que anava amb els pantalons abaixats, segons testimonis citats per aquest digital. L’agressor va intentar treure-li la roba, va fer-li tocaments per tot el cos i la va llançar a terra. Ella va intentar defensar-se i va començar a cridar i això va fer alertar els veïns i companys del personal de neteja del voltant.

El presumpte agressor, atrapat a la Meridiana

L’atacant va intentar fugir. Tal com afegeixen fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona a betevé, una patrulla va arribar al lloc del succés, van demanar la descripció de l’autor i van localitzar-lo i detenir minuts després a l’avinguda Meridiana.

La investigació policial del cas es manté oberta.