robatori motos

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 46 i 51 anys, com a presumptes autors de sis delictes de receptació relacionats amb el robatori de motocicletes a Barcelona. La investigació va començar quan la víctima d’un robatori va denunciar que havia vist una peça del seu vehicle a una plataforma de compravenda de segona mà. Els agents van simular ser compradors i quan van trobar-se amb els suposats venedors —dos homes— els van identificar.

Es dona la circumstància que aquests mateixos dos homes també estaven sent investigats per un altre robatori de moto a les Corts. En aquest cas, el propietari hi havia deixat una targeta de crèdit que els lladres van utilitzar per comprar en un supermercat i això va permetre identificar-los. Amb les indagacions els Mossos van poder comprovar que els detinguts traslladaven les motos a un traster de Cornellà de Llobregat, on les desballestaven per vendre-les per peces. A més, totes les motos sostretes eren de dues marques i models concrets.

Vendes per valor de 160.000 euros

Segons la policia, el perfil de la plataforma de compravenda de segona mà —on oferien unes 250 peces i 13 motos— estava vinculat a una adreça, compte i targeta bancaris que també corresponien als dos investigats. Es calcula que van fer vendes per un valor de 160.000 euros.

Les detencions es van fer el 19 de març al traster de Cornellà de Llobregat. Allà, també hi van trobar diverses peces de motos i una eina per poder forçar els vehicles i endur-se’ls sense cridar l’atenció. Tot i que la investigació segueix oberta, la policia els relaciona amb almenys sis robatoris de motocicletes. Entre els dos detinguts, que ja han passat a disposició judicial, acumulen uns 170 antecedents policials.