És una gerra de Paulaner, una de les cerveses de blat més ben considerades d'Alemanya i la que més se serveix a l'Oktoberfest de Barcelona. Segons l'organització, en tres dies s'hauran consumit entre 15.000 i 20.000 litres de cervesa. MANEL BALLESTER "Les marques de cervesa, més o menys, ja les conec, però véns aquí amb els amics i t'ho passes bé." JUAN JOSÉ TRANI "La que quería provar no estaba, pero hemos probado una de trigo que está bastante bien." El volum d'assitència ha superat totes les previsions. Ahir les cues per accedir al recinte eren de més de dues hores. Des de divedres hi han passat unes 17.000 persones. Un èxit de públic que ha dut a l'organització a plantejar-se ampliar el recinte de cara a properes edicions. ELISA TEROL "És tota la festa, la cervesa, tastar una miqueta el menjar alemany i recordar una miqueta tot allò que hem vist a Munic i que ens va agradar moltíssim." JUAN CARLOS MARÍN "Te acompaña poder venir con la familia, tomarte una cerveza y poder charlar con los amigos que también tienen hijos." Preparar activitats per a nens i convertir la festa en un esdeveniment per a tota la família és, precisament, un dels objectius de l'organització. ALEJANDRO HEVIA, organitzador "Ponerte en contacto con otra cultura y con una tradición. Es un ambiente mucho más tranquilo que no es solamente venir, beber, beber i beber." La de Barcelona és una celebració al més pur estil alemany, amb música i gastronomia del país. Asseguren no que té res a veure amb les festes de la cervesa que es fan a molts pobles i ciutats de Catalunya.

El recinte va estar molt concorregut durant tot el dia, però el màxim volum de públic es va assolir la nit de dissabte, amb cues que van començar a formar-se ja a mitja tarda. Les esperes per accedir-hi van arribar a ser d’entre una hora i mitja i dues.

Aquest èxit d’assistència ja ha fet que els organitzadors de l’Oktoerfest Barcelona pensin en l’edició de l’any que ve. Asseguren que en faran, com a mínim, una segona edició i que tenen la intenció d’ampliar la superfície del recinte. L’objectiu és tenir un aforament més gran per minimitzar les cues.