El Grup Municipal Valents ha criticat durament l’urbanisme tàctic que s’ha instal·lat a la Gran Via, a tocar de la plaça de les Glòries. Considera que el cost de l’obra provisional, 500.000 euros, és una “animalada” per una instal·lació que no és definitiva, en espera del passeig que s’hi ha de fer.

La líder de la formació, Eva Parera, ha definit la intervenció en aquest tram de la Gran Via com “una monstruositat”, i ha assegurat que “són mig milió d’euros tirats”. Per això, Valents demanarà a la propera comissió municipal quin cost tindrà la retirada del mobiliari i de la pintura provisional i la data en què es començarà a revertir. Aquesta zona fa vuit anys que està amb obres per la construcció del túnel de les Glòries, i els veïns fa temps que reclamen una solució definitiva.

Petició per saber quant ha gastat l’Ajuntament en urbanisme tàctic

A més, la formació de Parera demanarà al govern saber la quantitat que ha gastat fins ara l’Ajuntament en urbanisme tàctic i quant costarà revertir les diferents intervencions barri per barri, ha dit Parera, que demana més claredat en aquestes intervencions provisionals.