deixadesa superilla sant antoni

El Grup Municipal TriasxBCN ha denunciat la “deixadesa” i “brutícia” als entorns de la superilla tàctica del barri de Sant Antoni, al districte de l’Eixample, i ho ha fet publicant imatges en un vídeo que la formació catalanista ha penjat a X. Des de TriasxBCN s’apunta que aquest problema afecta especialment els carrers Aldana, Comte Borrell i Marquès de Campo Sagrado, una zona que disposa de gran presència d’equipaments escolars i esportius, així com comerços.

El regidor Joan Rodríguez, adscrit al districte de l’Eixample i també president del Consell de Districte, ha presentat un seguit d’iniciatives per reclamar “més civisme, més neteja i més sancions per a aquells qui infringeixen les normatives a la via pública. Entre d’altres, proposa més freqüència en la neteja de la zona i més presència de Guàrdia Urbana i agents cívics, especialment de nit.

Rodríguez, crític amb el Pla endreça i Collboni

“Hem denunciat aquesta situació en moltes ocasions, tant nosaltres com a grup, com el veïnat”, diu Rodríguez, qui en el vídeo mostra llaunes d’alcohol a sobre de bancs i escocells. En aquest sentit, el regidor ha criticat que “malgrat els grans anuncis, les fotos, el Pla endreça i les promeses de l’alcalde Jaume Collboni, un dia normal entre setmana, sense necessitat d’esperar les festes de cap de setmana, aquesta és la deixadesa amb què es troben els veïns”.