President de JuntsXBarcelona

(ACN/Redacció) L’exalcalde i el president del Grup Municipal TriasxBCN, Xavier Trias, ha negat que l’alcaldia estigui sobre la taula de les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez. “Ni parlar-ne. Tothom inventa, però no va per aquesta via. No té sentit”, ha afegit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Trias desmenteix així les informacions que s’han publicat aquests dies i que apuntaven que Junts buscava incloure l’alcaldia de Barcelona en les negociacions d’investidura.

També ha afegit que, un cop Jaume Collboni ha pres possessió com a alcalde, la possibilitat de fer-li un vot de censura és “molt difícil”. Malgrat tot, ha estès la mà a l’alcalde Collboni i s’ha mostrat disposat a col·laborar amb ell. “És ell qui ha de decidir amb qui vol entendre’ls”, ha conclòs.

Collboni pot ser ministre?

El líder de Junts també ha respost a les informacions que apunten que Collboni podria ser ministre del govern de Sánchez. “Això és una mica més de ciència ficció.” “Quan un aconsegueix ser alcalde de Barcelona t’assentes a la cadira i intentes no deixa-la ni en broma”, ha ironitzat. I ha afegit: “El que jo tinc clar és que jo no deixaria la cadira d’alcalde per cap ministeri”. “Tarradellas deia que a la vida es pot fer de tot menys el ridícul. No s’han de fer aventures que no porten enlloc”, ha argumentat.