XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "El que no és de sentit comú és fer un partit de futbol a les deu i mitja de la nit. Això no té sentit comú, això és una bestiesa que no sé per què es fa a aquestes hores, però això és una irresponsabilitat fer un partit a aquestes hores. Jo li vaig demanar al senyor Villar que ho avancessin, perquè només que s'avanci una hora ja no hi ha aquest problema." FELIP PUIG, conseller d'Interior "Algun servei hagi de funcionar de manera especial i excepcional, doncs és evident que si això està generat per un esdeveniment de caràcter comercial i empresarial doncs que sigui sufragat per aquest tipus d'organitzacions. El més lògic seria que si no volen pagar els 30.000 euros que costa obrir el metro una hora més, doncs que ho facin a les 9 del vespre i no hi haurà cap problema." ÒSCAR RAMÍREZ, regidor del PP "Nosaltres proposem, instem l'Ajuntament de Barcelona i Transport Metropolitans de Barcelona que arribin a un acord, i signin un conveni amb els clubs de la ciutat de Barcelona, concretament amb el Futbol Club Barcelona, per tal de garantir aquests servei de transport públic als aficionats i als turistes que es desplacen per aquests esdeveniments esportius."

L’horari del Barça-Madrid ha aixecat una allau de crítiques entre els responsables polítics. L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat que la lliga de futbol professional racionalitzi els horaris per evitar que els espectadors que van al partit tinguin dificultats a l’hora de retornar cap a casa. Trias ha dit que allargar una hora el servei de metro pot arribar a costar 30.000 euros, i que l’Ajuntament no està disposat a assumir aquest cost.

En el mateix sentit s’ha expressat el conseller d’interior, Felip Puig, que ha dit que o bé els clubs s’avenen a pagar el cost extra del servei del transport públic, o bé els partits de futbol s’hauran de celebrar abans.

De la seva banda, el Partit Popular insta l’Ajuntament a arribar a un acord amb el FC Barcelona per tal de garantir el servei de transport a la sortida dels partits.