Dures crítiques del PP a Jaume Collboni per l’acord del pressupost amb ERC. El president del grup municipal popular, Daniel Sirera, considera que l’alcalde “ha traït els barcelonins i els seus votants” i li retreu que ha incomplert la promesa electoral del PSC de “no arribar a acords amb qui no respectin Espanya”. El popular ha lamentat que Collboni “ha vingut amb un pacte tancat amb ERC” i considera que el socialista “s’ha llançat als braços de Junqueras i Aragonès”.

Sirera ha lamentat que el PSC “ha preferit pactar amb els socis de Bildu” i alerta que “Collboni s’ha passat al costat fosc”. Més enllà del pressupost i malgrat aquests retrets, considera que “el que vam fer a la investidura continua viu” i ha instat Collboni a moure fitxa per fer un “govern de Barcelona per a tots” que tingui com a prioritat la neteja, la seguretat i la reducció d’impostos.

Barcelona, “parc temàtic de la inseguretat”

El líder dels populars s’ha mostrat preocupat per les xifres del balanç d’inseguretat a Barcelona, amb un augment dels delictes. Sirera creu que Barcelona “s’ha convertit en un parc temàtic de la inseguretat” i, per això, preguntarà a l’alcalde sobre aquesta qüestió en el plenari d’aquest 23 de febrer.