Tal com marcava el guió, el govern ha iniciat la tramitació dels seus comptes gràcies al vot favorable del PP i enmig dels retrets de l'executiu anterior i d'Unitat per Barcelona, que com a principal crítica han posat el descens de la inversió. Un descens que xifren en un 40% menys. La tinenta d'alcalde d'Hisenda s'ha defensat de les crítiques reconeixent que no són els comptes que li haurien agradat fer però sí que són els necessaris per tirar endavant. JOAQUIM MESTRE, ICV-EUiA JORDI PORTABELLA, president del Grup Municipal UxB SÒNIA RECASENS, segona tinenta d'alcalde Aquesta aprovació provisional dels pressupostos ha fet encara més gran la diferència que hi ha entre CiU i PP i la resta de grups. Alguns hi veuen més que una bona entesa... XAVIER MULLERAS, PP GUILLEM ESPRIU, PSC Els pressupost, que puja uns 2.300 milions d'euros i que preveu una inversió de 370 milions d'euros, s'aprovarà amb les esmenes del PP incloses i de forma definitiva en el ple de desembre.

La Comissió d’Economia, Empresa i Ocupació ha donat llum verda al pressupost municipal per al 2012 amb els vots a favor de CiU i PP. La resta de grups hi han votat en contra. El pressupost aprovat aquest dimarts és de 2.293 milions d’euros.

Amb la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província, en els pròxims dies, el pressupost inicial passarà al tràmit d’exposició pública i presentació d’al·legacions. Una vegada superada aquesta fase, està previst que vagi al Ple Municipal de desembre per a la seva aprovació definitiva.