El Partit Popular demanarà al govern municipal que obri una comissaria de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Antoni “perquè els veïns se sentin més segurs”. Els populars reivindiquen desplegar un pla específic a la zona que inclogui més neteja, millor il·luminació i més presència d’agents de la Guàrdia Urbana.

Ho reclamaran en les comissions municipals prèvies al ple de novembre. El líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera, vol que la comissaria s’instal·li en un local buit del barri o bé que se situï en una oficina mòbil “perquè tingui presència permanent al barri”.

Incivisme al carrer del Comte Borrell

Sirera considera que ha estat una bona idea pacificar el carrer del Comte Borrell, però critica que “no hi ha hagut manteniment, ni neteja, ni policia i s’està degradant de manera exponencial”, un retret al govern que ja havia fet a les xarxes socials. Per això, després que el govern municipal hagi retirat alguns elements de mobiliari per evitar-hi incivisme, Sirera reclama que es retirin tots els bancs per evitar que hi dormi gent, i també les taules de pícnic, perquè considera que genera pèrdues als locals de restauració.

Precisament, fa 10 dies que l’Ajuntament va anunciar que intensificaria la neteja a la superilla de Sant Antoni, i aquesta setmana ha modificat la disposició d’algun mobiliari urbà, com ara bancs.