Generalment el plenari d’aquest districte té una participació força activa de veïns i entitats, però aquest dimarts els veïns han abandonat la sala en senyal de protesta. Afirmen que la regidora del districte no respon a les propostes que les entitats li han fet arribar.

Ha estat aquest dimarts, després que la regidora del districte, Irma Rognoni, hagi acabat una intervenció quan una representant de les més de 100 entitats veïnals i socials que s’han aplegat a la campanya “Nou Barris cabrejada diu prou” ha abandonat la sala. Juntament amb aquesta representant altres veïns han marxat del ple en senyal de protesta, i han deixat sols els representants polítics.

Els veïns han argumentat que la regidora no donat resposta a cap plantejament que fa més d’un mes les entitats havien fet arribar al districte respecte de les conseqüències que la crisi està provocant entre els veïns i veïnes de Nou Barris i com s’ha gestionat aquesta situació des del govern municipal. També han demanat la dimissió de Rognoni i que el consistori retiri les multes que, afirmen, ha imposat a veïns i entitats. Per acabar, han anat fins a la plaça del districte i han guarnit l’arbre de Nadal amb les seves demandes i reivindicacions.