Josep Bou amb Irene Pardo del PP

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha nomenat els consellers de districte del grup municipal a les Corts i Sarrià – Sant Gervasi, després que aquesta setmana destituís els que havien ocupat el càrrec fins ara. Antonio Verdera serà el conseller de districte de Sarrià – Sant Gervasi, mentre que Irene Pardo serà la nova consellera del PP al districte de les Corts.

El relleu de consellers de districte forma part de la pugna que el líder dels populars manté amb el PP de Barcelona. Una part de les bases del partit han esclatat arran de els destitucions, i han demanat la dimissió de Bou en una declaració conjunta. Els canvis de les dues conselleries de districtes estan consensuats amb la direcció nacional dels populars.

Antonio Verdera, conseller de Sarrià – Sant Gervasi

Antonio Verdera és empresari i consultor i està afiliat al Partit Popular des de fa 30 anys. Actualment és secretari general del districte de Sarrià -Sant Gervasi i ha desenvolupat diferents funcions dins del partit. Ha estat membre del comitè executiu del PP de Catalunya i responsable de la sectorial de comunicació, entre d’altres.

Irene Pardo, consellera de les Corts

Irene Pardo és presidenta de Noves Generacions a Catalunya des del 2018, i milita al PP des del 2011. A les eleccions generals de l’abril del 2019 va ser la número tres de la llista del PP per Barcelona. Professionalment té experiència en l’àmbit de les finances.