JOSÉ MONTILLA, president de la Generalitat "Quan arribi el moment, que no és ara, els qui vulguin continuar suposo que ho expressaran i les organitzacions del partit decidiran". "Jo estic disposat i proposaré una vegada les eleccions estiguin convocades al candidat de Convergència i Unió i líder de l'oposició un cara a cara o dos, per tal d'arribar al màxim de la ciutadania per clarificar cadascú les seves propostes".

Montilla ha dit que “si no estan fetes les candidatures per a les autonòmiques, encara menys per a les municipals”. Ha afegit que “quan arribi el moment, que no és ara, els qui vulguin continuar suposo que ho expressaran i les organitzacions del partit decidiran”.

“Un cara a cara o dos”

Pel que fa a les eleccions autonòmiques, Montilla ha reptat Artur Mas a un cara a cara. El líder socialista ha remarcat que serà la primera vegada, des de 1980, que un president de la Generalitat protagonitza un enfrontament amb el seu principal oponent. Montilla ha dit que proposarà “un cara a cara o dos” a Mas perquè la ciutadania tingui clares les propostes de  cadascú.