Per a l’alcalde, Jordi Hereu, el vídeo apel·la als enamorats de Barcelona perquè aquesta és una ciutat que lliga perfectament amb el projecte socialista. La lletra de la cançó, titulada ‘Més a prop teu’, esmenta els grans carrers de la ciutat per on va passant -en taxi- la protagonista del vídeo. No hi falta la referència a la Diagonal, per demostrar que els socialistes no tenen cap trauma amb aquesta avinguda després del fracàs de la consulta del maig. La música de fons és la de la cançó ‘Sense trampa ni cartró’, de Jofre Bardagí i Lluís Alsina. El videoclip ha estat produït per Rafael Moll.

El primer secretari de la Federació de Barcelona, Carles Martí, ha explicat que no es tracta d’un vídeo de campanya ni de precampanya, sinó d’una eina per impulsar el procés participatiu del Projecte BCN. Segons Martí, serà quan s’apropi la campanya que el PSC promocionarà les cares de les persones que volen que tirin endavant el projecte socialista des del govern municipal.

De moment, l’objectiu dels socialistes barcelonins -segons Martí- és copsar l’opinió de la ciutadania sobre els punts de l’agenda 2020 que l’alcalde va traçar al gener. Per fer-ho, també s’ha habilitat un local al número 22 del carrer de Roger de Llúria (a dues illes de la seu del PSC de Barcelona) perquè qualsevol barceloní pugui adreçar-s’hi i participar al Projecte BCN.