En total són quatre els noms dels nous consellers que s'han conegut avui i cap d'ells està vinculat a CiU. És el cas del nou conseller de Salut, Boi Ruiz, que fins ara era el màxim responsable de la patronal d'hospitals catalans. En diverses ocasions s'ha mostrat partidari que el pacient pagui una taxa per fer servir el sistema sanitari. Al capdavant de la conselleria de Justícia i en substitució de Montserrrat Tura, hi haurà Pilar Fernández Bozal, l'advocada de l'Estat en cap a Catalunya. De perfil també independent és Francesc Xavier Mena, el nou responsable d'Empresa i Ocupació, l'antic Departament de Treball. Actualment és catedràtic d'Economia a ESADE. El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, té també una àmplia experiència. No només en l'àmbit editorial, sinó també com a regidor de Cultura a l'Ajuntament i com a conseller de Cultura en el govern de Pasqual Maragall. Amb aquests quatre noms, Artur Mas ja ha tancat l'esquema del seu govern format per 11 consellers, vuit homes i tres dones. Alguns ja van formar part del govern en l'època Pujol, com Andreu Mas-Colell, el futur responsable de la conselleria d'Economia. Dins el nucli dur del nou govern, també hi ha un dels homes de confiança d'Artur Mas, Felip Puig, que serà responsable d'Interior. Al capdavant de Política Territorial, l'alcalde de Sant Cugat, el convergent Lluís Recoder. I dirigint el Departament de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries. En el nou executiu, també hi haurà dos membres d'Unió: Josep Maria Pelegrí, que serà responsable d'Agricultura i Medi Natural, i Joana Ortega, nova consellera de Governació. I una altra dona, Irene Rigau, liderarà el Departament d'Educació. Tots ells prendran possessió del càrrec dimecres al matí.

En total són tres els noms dels nous consellers que s’han conegut aquesta tarda i tots són independents, cap d’ells està vinculat a CiU. El nou conseller de Salut serà Boi Ruiz, el fins ara màxim responsable de la patronal catalana d’Hospitals. En diverses ocasions s’ha mostrat partidari que el pacient pagui una taxa per fer servir el sistema sanitari. Al capdavant de la conselleria de Justícia i en substitució de Montserrrat Tura, hi haurà Pilar Fernández Bozal, l’advocada en cap de l’Estat a Catalunya.De perfil també independent és Francesc Xavier Mena, el nou responsable d’Empresa i Ocupació, l’antic Departament de Treball.Actualment és catedràtic d’Economia d’Esade.

Amb aquests noms, Artur Mas ja ha tancat l’esquema del seu govern format per 11 consellers, vuit homes i tres dones. Alguns ja van formar part del govern en l’època Pujol, com Andreu Mas- Colell, el futur responsable de la conselleria d’Economia. Dins el nucli dur del nou govern, també hi ha un dels homes de confiança d’Artur Mas. Felip Puig, que serà responsable d’Interior. Al capdavant de Política Territorial, l’alcalde de Sant Cugat, el convergent Lluís Recoder. I dirigint el Departament de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries.

En el nou executiu, també hi haurà dos membres d’Unió, Josep Maria Pelegrí, que serà responsable d’Agricultura i Medi Natural i Joana Ortega, nova consellera de Governació. I una altra dona, Irene Rigau, liderarà el Departament d’Educació. Tots ells prendran possessió del càrrec dimecres al matí.