El president del grup Demòcrata, Xavier Trias, ha estat el primer a anomenar el que va ser el seu número dos abans que Forn fos nomenat conseller d’Interior. Trias l’ha definit com un home de diàleg i li ha transmès el seu suport. També ho ha fet Sònia Recasens, que ha admès que era “difícil estar debatent en aquest ple” sabent que el que fins ara s’asseia al seu costat estava declarant a l’Audiència Nacional.

També des de les files del PDeCAT, la regidora Maite Fandos ha arremès contra Carina Mejías quan la presidenta del Grup Municipal de Ciutadans s’ha congratulat que la justícia “investigui en què han malgastat els diners”, en referència a Junts pel Sí. Fandos, amb la veu tallada a punt d’arrencar el plor, li ha etzibat: “Sembla mentida que no sàpiguen a què s’estan enfrontant persones que fins ara seien entre nosaltres. Avui no li respondré”. El portaveu Jaume Ciurana, en canvi, ha assenyalat el socialista Jaume Collboni i li ha demanat que miri als ulls a Joaquim Forn i li digui: “Quim, jo he format part de l’operatiu que el pot portar a la presó”.

El regidor no adscrit, Gerard Ardanuy, ha mostrat la seva solidaritat amb tots els membres del govern i ha fet especial esment a Forn, a qui ha considerat “un company i amic”. A més, els republicans Alfred Bosch i Jordi Coronas s’han solidaritzat amb l’antic regidor. Coronas també s’ha enganxat amb Carina Mejías perquè no ha condemnat les agressions que va patir Forn quan va arribar aquest dimecres a l’aeroport del Prat. El popular Alberto Fernández Díaz, en canvi, sí que ha condemnat els fets: “No em van agradar les imatges de l’aeroport, no m’han agradat mai els ‘justicieros callejeros’.”