L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet una entrevista al programa ‘Querido hater’, el pòdcast de Malbert a Podimo, i ha deixat un altre missatge a l’empresa Agbar, a qui acusa de posar-li querelles i crear “fake news” per desprestigiar-la. Ara, però, ha anat més enllà: “No diré noms, no vull exposar ningú, però ‘influencers‘ m’han dit que Agbar -de qui sí diré el nom- els ha ofert diners perquè em critiquin a les xarxes“. Amb aquestes paraules s’ha expressat l’alcaldessa als micròfons de Malbert.

Colau ha recordat la batalla que els comuns mantenen amb Agbar per la municipalització de l’aigua, ara en mans d’aquesta empresa privada. El cas ha arribat, fins i tot, als tribunals. En aquest tram de l’entrevista, l’alcaldessa ha volgut lamentar els “interessos privats multinacionals” i com aquests poden influir, ha dit, en la política i en els posicionaments de determinats polítics.

Colau, contra Ayuso: “Diu mentides constantment”

Quan li han preguntat per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, Ada Colau ha volgut criticar les “mentides, una rere l’altra” que, segons ella, diu la líder popular contra Barcelona i contra ella mateixa. “Com vinc dels marges i soc una de baix, es pensa que és gratis i pot dir qualsevol burrada de mi“, ha dit l’alcaldessa. En aquest sentit, Colau ha volgut contraposar-se a Ayuso: mentre la popular “és propera a les elits econòmiques”, l’alcaldessa es defineix com una persona “propera a les majories socials que volen posar fi als privilegis“.

L’alcaldessa s’ha deixat veure aquest dimecres en una entrevista desenfadada, molt diferent a la vista fins ara per part d’un alcalde de Barcelona. Amb Malbert, Ada Colau ha parlat del perreo amb Samantha Hudson i de les amenaces que ha rebut a casa contra el seu fill després de les acusacions de Cristina Cifuentes (PP) contra ella, de qui va assegurar ser “pròxima” a ETA. “Amb ella tinc quelcom personal“, ha comentat Colau.

L’entrevista arriba quan falten gairebé sis mesos per a les eleccions municipals del 2023.