En declaracions a periodistes, el líder popular ha assegurat que els veïns de La Benaventurada “estan farts” de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Molts dels balcons de la zona mostren missatges en contra dels ocupes i contra el govern municipal actual. I és que l’ambient entre el col·lectiu i alguns veïns és força crispat d’ençà que un grup va decidir entrar al número 25 de Benavent, al barri de la Maternitat, a les Corts.

Fernández Díaz ha reclamat a Colau que “se centri en els  problemes reals, com el de la construcció d’una residència al carrer de Benavent”, projecte que segons el líder popular té un retard de més de 18 anys.

El propietari ha tapiat del tot l’edifici per evitar noves ocupacions, després el diumenge es tornés a trobar gent a dins i fos necessari un segon desallotjament. A més, ha contractat seguretat privada perquè vigili contínuament l’edifici.

La Benaventurada va ser ocupada el 19 d’octubre per un grup de joves de la Maternitat i Sant Ramon per denunciar les dificultats per accedir a l’habitatge. Des del col·lectiu asseguraven que volien ser un espai obert en què tothom pogués participar de manera autogestionada. Els membres del col·lectiu han convocat una trobada aquest dimarts a la tarda per decidir els nous moviments.