ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP "El Raval no es pot convertir en un gueto islàmic, acabar amb el 'buenismo' i amb polítiques d'immigració, actuacions sense complexos al voltant dels immigrant obligant que compleixin la llei i respectin la societat i país que els acull."

Fernández Díaz ha denunciat que els oratoris causen en moltes ocasions “molèsties als veïns i no tenen llicència” i que l’Ajuntament “no els tanca sinó que els concedeix subvencions”.

Per al líder municipal del PP, cal recordar als immigrants “que a més de drets tenen obligacions, entre les quals el respecte a la societat que els acull”. Per això assegura que, en cas de ser alcalde, impulsarà “polítiques d’immigració sense complexos d’exigència de compliment de la llei”.

L’alcaldable popular ha visitat aquest diumenge el Raval i creu que en aquest barri cal “prioritzar la lluita contra la delinqüència i l’incivisme, reforçar els serveis socials i el comerç”. A més, ha mostrat el seu rebuig al nou emplaçament de la narcosala.