La candidata de Ciutadans ha remarcat que “el que passarà el 24 de maig són unes eleccions municipals i no s’han de posar al servei de cap projecte d’enfrontament i divisió”.

Mejías també ha fet una crida al Govern central perquè “apliqui l’estat de dret i no miri cap a un altre costat quan algú fa una crida a la desobediència de les lleis”. Per l’alcaldable de Ciutadans, Catalunya “no mereix aquestes crides que fa una organització que no representa a ningú i que no va omplir el Sant Jordi“. Segons Mejías, es tracta “d’un projecte fracassat, que no té viabilitat i que els ciutadans acabaran rematant a les urnes”.

La candidata també ha criticat l’alcalde Xavier Trias, a qui ha acusat de “regalar diners a Artur Mas per fer complir els seus deliris independentistes”. Ha afegit que “guanyarem per posar-nos als servei del barcelonins i les empreses; Barcelona serà una ciutat ordenada i on es compleixin les lleis”.

Mejías ha fet aquesta declaració després de la presentació a l’Arc de Triomf de tots els membres de la seva candidatura.