Elsa Artadi

La líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha contraposat el seu model de ciutat amb el de l’alcaldessa, Ada Colau, i ha assegurat que “no ens assemblem en res; el no a Colau som clarament nosaltres”. Artadi ha dit que aposta pel creixement sostenible, el diàleg, la col·laboració publicoprivada i el rigor, mentre que el govern de comuns i PSC té un model de “decreixement, imposició, sectarisme i improvisació”.

Aquestes declaracions arriben després que en l’acte L’alcaldessa respon, d’aquest dimarts, Colau critiqués Artadi per no explicar el seu projecte per a Barcelona. La líder de Junts considera que la intervenció de l’alcaldessa va ser “molt decebedora” i creu que està “molt desconnectada de la ciutat”. “No se sent responsable de res,” ha apuntat Artadi en relació amb “la contaminació, la brutícia i la degradació”. “La ciutat està molt pitjor però s’amaga darrere d’excuses”, ha sentenciat.

Veu bé el pla de les extraescolars

Ara bé, Elsa Artadi sí que ha aplaudit l’anunci que va fer l’alcaldessa del pla perquè les extraescolars arribin a tots els infants de la ciutat: “És una bona mesura”. La líder de Junts ha assegurat que el seu grup ho va plantejar fa un any i que seguiran com es concreta. “Ens fa por que extraescolars per a tothom acabi sent com el dentista per a tothom o els pisos per a tothom, mentida!”, ha afirmat.