Capes columna publicitaria

El president del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Daniel Sirera, ha denunciat la ineficiència del Pla endreça, sobretot en l’àmbit de la neteja i l’incivisme, que està a punt de complir un any des que es va posar en marxa. El dirigent popular qualifica aquest pla de “campanya de propaganda del govern” i reclama a Collboni que “deixi el món virtual i visiti els racons més degradats de Barcelona”.

El PP reclama més neteja

En l’àmbit de la neteja, Sirera ha exigit que “es netegin les columnes de publicitat que acumulen cartells des de fa molts anys, fet que crea en alguns casos capes de més de 20 cm”. En aquest sentit, apunta, “això demostra la deixadesa de l’Ajuntament per mantenir la ciutat neta”. A més, també destaquen que al febrer es va publicar que es destinaria un milió d’euros al control de plagues, sobretot de rosegadors, paneroles i coloms, “però fa menys d’un mes que els veïns del Camp de l’Arpa es queixen que la presència de rates ja és insostenible.

Preocupació per l’incivisme

El president del PP a Barcelona també ha manifestat preocupació per l’incivisme present a la ciutat: “El Pla endreça tampoc no ha servit de res en aquest àmbit. Al Carmel, per exemple, segueix existint el problema de les botellades als búnquers del turó de la Rovira. Els joves salten la tanca i amb el bon temps creixen aquestes situacions incíviques que els veïns fa anys que denuncien”, diu.