El president del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha tornat a reivindicar que s’elimini el carril bici de la via Augusta i insisteix que “provoca molts embussos i contaminació”. Ha assegurat que fins i tot un informe del consistori “posa de manifest que les línies de bus van més lentes”. Per tot plegat, el líder popular ha demanat que el carril bici es traslladi a alguna via paral·lela, “que no perjudiqui tant l’entrada i la sortida de la ciutat”. Sirera diu, a més, que “posa en perill” les persones que pugen i baixen dels busos, per la seva proximitat amb les parades.

Aquest dijous al matí, Daniel Sirera s’ha traslladat fins a la via Augusta. Allà el PP ha instal·lat una carpa i ha repartit fulletons informatius a conductors i veïns. També s’ha tallat simbòlicament el carrer.

“Si som decisius, desapareixerà”

Sirera ha lamentat que “ni el PSC, ni Junts, ni ERC, ni Comuns estan disposats a eliminar-lo”. Ara bé, afirma que “algun dia, quan el PP sigui decisiu a l’Ajuntament, aquest carril bici desapareixerà”. I ha defensat “fer carrils bici amb racionalitat i sentit comú”.