MURIEL CASALS, presidenta d'Òmnium Cultural "Fer visible que som moltes les entitats diferents, la societat civil catalana disposada a treballar durant tota aquesta setmana perquè la convocatòria sigui molt, molt massiva i molt àmplia. Volem ser-hi tots".

En total, han estat un centenar de persones les que s’han reunit, aquest dissabte, al Fossar de les Moreres per a la fotografia oficial de la marxa del 10 de juliol. Es preveu que arrenqui des de la confluència del Passeig de Gràcia amb l’Avinguda de la Diagonal, a les 18.30.

La concentració ha comptat amb la representació política d’Anna  Simó (ERC), David Madí (CDC),  Jordi Miralles (EUiA), Dolors Camats (ICV), Higini Clotas (PSC) i Josep Maria Pelegrí (UDC), així com la presència dels líders sindicals Josep  Maria Alvarez (UGT) i Joan Carles Gallego (CCOO). Tampoc hi han faltat representants de la institució que organitza la manifestació, Òmnim Cultural,  col·legis oficials de professionals i altres institucions i fundacions com el Futbol Club Barcelona.

En representació de la societat civil hi havia els cantants Núria Feliu i Titot, l’escriptor Jaume Cabré, el  filòsof Josep Maria Terricabras, i periodistas com Albert Om, Toni  Soler, Xavier Grasset i Vicent Sanchis.