El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha dit que la manifestació que va organitzar Barcelona És Imparable aquest dijous a la plaça de Sant Jaume és “una protesta absolutament legítima” i ha reiterat la predisposició a parlar amb sectors i entitats que tinguin queixes a fer sobre la gestió municipal. En declaracions a betevé, Collboni ha dit que el govern municipal ja està prenent mesures en temes que el moviment reclama, com ara la neteja o la reactivació econòmica.

La nostra obligació com a governants és resoldre problemes i escoltar els ciutadans de Barcelona. I això és el que farem
Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde

Collboni ha explicat que aquest divendres ha mantingut contacte amb el Consell de Gremis, una de les entitats que agrupa el moviment crític amb l’estat de la ciutat i ha recordat que hi ha canals formals i informals de participació per escoltar les demandes que es puguin plantejar. Per part de l’altre soci de govern, Barcelona en Comú, la reacció a la manifestació l’ha fet a Twitter el tinent d’alcalde Jordi Martí.