jaume collboni sense mascareta

El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni (PSC), ha ofert una reunió a les entitats que s’han sumat a Barcelona És Imparable, un moviment que vol recuperar “el lideratge positiu de la ciutat”, que denuncien que viu “una situació de desànim, grisor i aturada”. “Barcelona només és imparable quan remem junts en la mateixa direcció”, ha afirmat Collboni en un tuit en què diu que escoltarà les reflexions de les persones que han signat el manifest i que aposten “per la Barcelona del sí”.

Barcelona És Imparable considera que la ciutat ja no és un referent al món i que s’estan perdent grans oportunitats. Per això, ha fet una crida a una manifestació el 21 d’octubre a la plaça de Sant Jaume. El moviment aplega associacions de veïns, comerciants i entitats culturals i esportives molt diverses, així com el Gremi d’Hotels o Apartur.

Janet Sanz: “Com a govern rebrem a tothom”

La segona tinenta d’alcalde, Janet Sanz (BComú), ha allargat la mà també per escoltar les reivindicacions del moviment Barcelona És Imparable. “Com sempre fem des de la participació, escoltem qualsevol plataforma i proposta i com a govern rebrem a tothom”, ha dit en espera de llegir el manifest al detall. Segons Sanz, el govern de Barcelona fa “autocrítica” però creu que és “innegable” que la proposta de l’executiu de Colau és “una ciutat justa per a tothom i una ciutat sostenible”.