JAUME COLLBONI, president del Grup Municipal del PSC "Vam aconseguir que als pressupostos d'enguany hi hagi partides consignades per iniciar aquestes obres i observem amb molta inquietud que l'actual govern no expressa clarament què és el que vol fer amb aquestes inversions."

En una entrevista al programa ‘Infobarris’ de BTV, la regidora d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, va explicar que el pla de cobertura de la ronda pactat entre CiU i PSC el mandat anterior és “irrealitzable” i que “hipoteca les obres del mandat”. “No és el nostre pla i no l’aplicarem”, va sentenciar Vidal. El líder municipal del PSC, Jaume Collboni, s’ha mostrat preocupat per aquestes declaracions ja que considera que es fa marxa enrere en un projecte llargament reivindicat per les entitats veïnals i que ja tenia l’acord polític. “Observem amb molta inquietud que l’actual govern no expressa clarament què és el que vol fer amb aquestes inversions”, ha dit.

Jaume Collboni ha instat el nou govern municipal a convocar les associacions veïnals que reclamen la cobertura de la ronda de Dalt per iniciar un procés participatiu. El president del Grup Municipal del PSC ha reclamat, a més, que no s’aturin les obres de reforma del carrer de Pere IV per convertir-lo en “un eix cultural”. Socialistes i CiU van pactar també aquesta remodelació en el mandat anterior.