Ada Colau ha volgut deixar clares les seves intencions respecte a les condicions contractuals de la plantilla que treballa a l’Ajuntament de Barcelona per allunyar, així, discursos i rumors “malitencionats” sobre l’entrada de la coalició a l’alcaldia. En aquesta carta publicada al web de Barcelona en Comú, la cap de llista de la formació es dirigeix a funcionaris, laborals i personal subcontractat amb el “ferm compromís” de mantenir les condicions laborals i millorar-les, en la mesura que sigui possible.

Colau aposta per aplicar un “segell de qualitat contractual” (un dels principals compromisos del programa de la formació), i recorda que el partit treballa per “la defensa dels serveis públics de qualitat” i per garantir “un tracte exemplar de l’Ajuntament cap als seus treballadors”.

El text vol transmetre “tranquil·litat” a la plantilla i proposa que, en cas de dubtes, els treballadors els facin arribar les preguntes directament a la formació. La carta proposa “diàleg i col·laboració permanent” amb la plantilla per dur a terme un “projecte col·lectiu molt engrescador” i equipara les tasques dels càrrecs electes amb els treballadors municipals, ja que tots són servidors públics.