El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha explicat que el club vol començar les obres de remodelació del Camp Nou l’estiu de l’any que ve “si tot va com sembla que va amb l’Ajuntament”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Bartomeu s’ha mostrat confiat que la setmana que ve la Comissió d’Urbanisme aprovi de forma inicial la modificació del planejament per tirar endavant l’Espai Barça. “És una bona notícia, l’Ajuntament ha valorat moltíssim el que fem al Barça”, ha afirmat.

A l’entrevista, Bartomeu ha avalat la proposta per als entorns del Camp Nou que el govern municipal portarà a votació inicial en comissió la setmana que ve. “Espero que el consens polític i social continuï”, ha dit. El president del Barça ha explicat que el soci “pot estar tranquil” perquè les obres de remodelació del Camp Nou tiraran endavant, així com el nou Palau Blaugrana i també l’Estadi Johan Cruyff -que ha de rellevar el Miniestadi- i que el club té previst començar a construir a l’octubre als terrenys de la Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí.

Josep Maria Bartomeu ha assegurat que el finançament de totes les obres, uns 600 milions d’euros, està assegurat. El president del Barça ha dit que una tercera part d’aquesta xifra sortirà del patrocinador que s’afegirà al nom del Camp Nou, i que amb els primers estudis de mercat s’ha vist que es podrà ingressar més dels 200 milions previstos inicialment. A més, Bartomeu ha explicat que també preveuen ingressar més de l’explotació del Camp Nou, de manera que hauran de demanar menys préstecs als bancs per afrontar les obres.