“Abans teníem els trilers a la Rambla i ara ens fan el mateix amb les excuses”. Així de contundent s’ha mostrat el president dels Amics de la Rambla, Fermín Villar, després que la reforma del passeig s’ha tornat a encallar i el govern municipal no posa data d’inici d’obres. “Agrairíem que es posessin d’acord en les excuses”, ha afegit Villar, que demana a l’equip d’Ada Colau i Jaume Collboni que ho esclareixi i que digui si vol fer la transformació urbanística del passeig o no.

En un debat a la Comissió d’Urbanisme, aquest dimarts, la tinenta d’alcalde Janet Sanz va dir que “no hi ha unanimitat” per començar les obres de forma immediata i que primer cal fer un pla de reactivació econòmica a la Rambla. L’entitat, que agrupa veïns i comerciants, assegura que si cal esperar que tothom recuperi les pèrdues per la pandèmia la reforma no es farà mai: “Econòmicament mai no serà el moment”. “Necessitem que la Rambla s’endreci”, apunta Villar.

Després que s’hagin donat diverses dates per començar les obres que no s’han complert, els Amics de la Rambla se senten enganyats per les excuses que es van donant. “Fan i desfan a tot arreu i per a la Rambla no hi ha res?”, es pregunta Fermín Villar, que repta el govern municipal a dir si vol fer la transformació de la Rambla “en gran” o bé replantejar el projecte. L’entitat es reunirà aquest dijous amb la tinenta d’alcalde Janet Sanz.