(ACN) El diputat i membre de l’executiva de Junts Jaume Alonso-Cuevillas ha explicat que “molta gent” li ha demanat que “faci el pas” i es presenti per ser l’alcaldable de Junts per Barcelona a les eleccions municipals de l’any que ve. En declaracions a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, ha assegurat que no abordarà aquesta qüestió fins després del congrés que el partit fa aquest cap de setmana.

El nom de Cuevillas se suma al de l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias, que ara no tanca la porta a tornar-se a presentar com a candidat. Trias demana un partit “fort” i “en ordre”. “Jo no estic disposat a segons quines discussions i picabaralles”, va dir.

Un altre dels noms que sonen per liderar Junts és el de l’actual conseller de Salut, Josep Maria Argimon. Tot i que assegura que no fa plans anticipats, tampoc no ha negat la voluntat de ser alcaldable. “Si dic que sí alimentaré rumors, si dic que no alimentaré rumors“, va afirmar. Reconeix que Barcelona li agrada, que hi viu, però que no s’ho ha plantejat seriosament. “No hi he pensat gaire”, assegura. 

Alonso-Cuevillas assegura que ara està centrat a preparar el congrés d’aquest cap de setmana que ha de marcar la direcció del partit: “Si és un moviment amb diferents corrents ideològics o un partit més convencional”, ha dit.