El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona i també del districte de Ciutat Vella, Albert Batlle, s’ha mostrat totalment contrari a la presència de clubs cannàbics a Barcelona. Durant el consell de barri del Gòtic, aquest dimecres a la tarda, Batlle ha assegurat que “els tancaria tots”. Creu que els clubs cannàbics “no haurien de formar part de la vida de Barcelona, com altres activitats que, a poc a poc, hem anat reajustant. No hi hauria d’haver-n’hi cap”.

Batlle, però, ha reconegut que erradicar-los no serà fàcil, “perquè s’haurien de canviar lleis”, i ha demanat a totes les administracions que ho poden regular, responsabilitat. “Ja veurem de quina manera ho removem”. El responsable de Seguretat del consistori, però, ha assegurat que s’estan incrementant les inspeccions per veure si, a través de les sancions i la suspensió d’activitats, “ho podem combatre”.

Batlle també s’ha referit a la venda de llavors de marihuana. Assegura que han estat “en contacte amb el Gremi de Floristes i amb la taula de policia administrativa per veure com ho regulem i prohibim”. No és la primera vegada que Batlle es mostra contrari a la presència d’aquests locals a la ciutat. El mes de març va assegurar que “el consum de marihuana és un element bàsic de la conflictivitat”.