L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha agraït les declaracions que l’organitzador del Mobile World Congress, John Hoffman, ha fet en exclusiva a betevé en què valora la transformació urbanística de Barcelona. La cara visible del congrés ha revelat que veu amb bons ulls reduir els cotxes i augmentar el verd de la ciutat, ho qualifica com “un model d’èxit” que “possiblement d’altres l’acabaran copiant”.

Colau ha volgut donar les gràcies a Hoffman “per les seves paraules de suport al model de ciutat que estem construint a Barcelona”. Una transformació que Colau defensa que és “un model de futur, amb una ciutat menys contaminada i més amable, i una economia diversificada i justa”.

Tot a punt per al Mobile

Quan falta menys d’un dia per a l’inici del Mobile World Congress 2023 a Barcelona, l’alcaldessa ha assegurat que ja “ho tenim tot preparat” i que, a més, està “convençuda que també aquest any serà un èxit!”.

Martí i Grau: “El que fem està sent molt observat”

El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació i Ciència, Jordi Martí i Grau, també ha agraït la valoració positiva que Hoffman fa del model de ciutat de Barcelona. Assegura que “això denota que el que estem fent a la ciutat està sent molt observat a nivell internacional“. Tal com comenta Martí, “Hoffman és una persona que viatja molt i la seva opinió s’ha de tenir en compte“.

Martí i Grau també destaca que “alguns dels polítics més crítics amb el model de ciutat“, molts dels quals assenyala que es presenten a les properes eleccions, “haurien d’escoltar les veus internacionals que miren Barcelona com un model de transformació que s’adapta a l’emergència climàtica”.