Bicing
Foto: Carlota Serarols

Cada cop hi ha més barcelonins que opten pel Bicing. El servei de bicicletes compartides ha registrat una xifra rècord de viatgers. Segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, els dies feiners utilitzen aquest servei més de 60.000 persones, amb pics de 66.000 usos. Aquesta xifra representa un 33 % més si comparem les dades d’aquest 2023 amb les registrades el 2019.

Creixen també els abonats al Bicing

Aquest augment de viatgers es tradueix també en un increment dels usos anuals del Bicing, que s’estima que arribaran als 18 milions a finals d’aquest any, i en un increment dels abonats. Des que es va posar en marxa del nou Bicing, l’any 2019, el nombre d’abonats ha crescut un 36 %, de 108.000 usuaris a més de 147.000.

Més bicicletes elèctriques i més estacions

Per satisfer la demanda de bicicletes, sobretot elèctriques, l’Ajuntament de Barcelona incrementarà la flota amb un miler de bicicletes elèctriques més i 74 estacions. A més, el servei de bicis compartides arribarà a barris que fins ara no en tenien com la Marina del Prat Vermell, Can Caralleu, Montbau i Sant Genís dels Agudells, amb 14 parades.