Circular per alguns carrers de Barcelona pot arribar a ser complicat. Sobretot si condueixes una limusina de set metres de llarg i, a sobre, circules per una zona de carrers estrets. Això és el que li va passar aquest diumenge al conductor d’una limusina Hummer de set metres de llarg que intentava girar pel carrer d’Agustí i Milà amb Segarra, al barri vell de Sant Andreu.

El vehicle va quedar encallat quan intentava fer la maniobra, i no van servir de res els intents d’alguns vianants per ajudar-lo a girar. Finalment, però, després d’una estona d’intentar-ho, el conductor sembla que va desistir.

La Plataforma per la Distribució del Trànsit a Sant Andreu va gravar les peripècies del cotxe i les ha penjat en un vídeo a Twitter. El vehicle pertany a una empresa que es dedica a fer rutes amb limusina per Barcelona. Després d’això, però, segurament han vist que aquest no és el millor itinerari per poder fer amb un vehicle d’aquestes dimensions.

El vídeo de les peripècies de la limusina pels carrers de Sant Andreu no són les úniques que es poden veure al compte de Twitter d’aquesta plataforma. De fet, es va crear per denunciar els problemes de trànsit que ha generat el canvi de sentit del carrer Gran de Sant Andreu a la part antiga del barri.