Aquest dilluns han començat els treballs a la línia T4 del tramvia que han deixat sense servei tot el recorregut fins al 31 d’agost. La majoria d’usuaris de la línia han optat per fer servir el bus llançadora entre les Glòries i Sant Adrià, que cobreix el tram afectat. Molts passatgers, també habituals, no sabien què la línia estarà aturada fins al 31 d’agost.

Els treballs es fan per connectar les noves vies i construir la nova parada de les Glòries. Tot plegat s’emmarca en la primera fase de la connexió de les xarxes tramviàries, des de les Glòries fins a Verdaguer.

Alternatives en transport públic

El servei de bus llançadora té el mateix horari de funcionament que el TRAM. Fa nou parades i s’atura a Ca l’Aranyó, Pere IV, Fluvià, Selva de Mar, el Maresme, el Fòrum, Campus Diagonal-Besòs, Port Fòrum i Estació de Sant Adrià. Pel que fa a les línies T5 i T6, acaben a la parada de La Farinera per garantir l’enllaç amb l’L1 de metro.

t4 tramvia sense servei

Els responsables del servei també recomanen utilitzar altres alternatives com l’L1, l’L2 i l’L4 de metro, l’R1 de Rodalies i les línies de bus 7, H14, H16 i V21.

Un estiu d’obres al transport públic

La interrupció del servei a la línia T4 del tramvia coincideix amb el tall per obres a l’L4 que afecten les sis parades que hi ha entre Bogatell i Verdaguer, que també s’allargaran fins a finals d’agost. Aquest dilluns, 26 de juny, també ha estat el primer dia d’aquest tall i els usuaris es queixen, sobretot, que necessiten molt més temps per fer el trajecte.

Els passatgers del transport públic asseguren que serà “un estiu complicat” per moure’s per la ciutat.