PIETRO ROSENWIRTH "En todas las ciudades encuentro los mismos problemas. Las barreras principales no están en la calle, están en la mente." IRMA ROGNONI, regidora de Persones amb Discapacitat "Ell podrà copsar segur com Barcelona és una de les ciutats europees amb una accessibilitat, de les més altes que hi ha a Europa."

El motorista és el president de l’associació italiana Viaggiare per un Sogno-oltre le barriere i ja és la tercera vegada que recorre Europa amb aquesta iniciativa, conduint el primer escúter-trike homologat a tot Europa. Rosenwirth, afectat per una discapacitat física motriu, viu a Trieste (Itàlia) i ja ha recorregut Gènova, el Principat de Mònaco i Marsella. Després d’aturar-se a Barcelona, passarà per València, Madrid, Saragossa, Tolosa, Burdeus, Poitiers, París, Brussel·les, Rotterdam, Amsterdam, Hamburg, Praga, Salzburg, Camporosso in Valcanale i Trieste.

El viatge de Rosenwirth pretén mostrar la superació de les dificultats que encara avui es troben les persones amb mobilitat reduïda a les ciutats i vol llançar un missatge de difusió de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, aprovada per l’ONU el 2006. Durant l’estada de tres dies a Barcelona, Rosenwirth es trobarà amb diverses organitzacions i associacions de persones amb discapacitats.