Segons l’índex TC-Street es manté la tendència d’increment de trànsit de persones a carrers que fins ara no eren tancomercials com d’altres. En el cas de Barcelona s’ha analitzat el pas de vianants pel carrer de València, entre Girona i Bailèn, que arriba a un increment del 21,9% i suposa una mitjana de 5.000 persones al dia. El pas dels vianants per la rambla del Poblenou segueix a l’alça amb un increment que arriba al 9,59% i que suposa una mitjana de 2.500 persones al dia.

Rambla del Poblenou, entre els carrers de Pallars i Pujades

La ronda de Sant Pere, que s’ha analitzat en el tram comprès entre passeig de Gràcia i Pau Claris, i Bruc i plaça d’Urquinaona, té un increment del 8,16% i arriba a les 14.650 persones persones al dia de mitjana, i competeix amb el carrer veí del passeig de Gràcia, que té de mitjana entre 16.000 i 20.000 vianants, amb màximes de 24.000 persones al dia en ocasions especials.

Les dades surten dels sensors que hi ha instal·lats en algunes façanes de comerços que mesuren les persones que passen pel carrer en horari comercial.

carrer de València, entre Girona i i Bailén