t-mobilitat

La T-Casual ja està disponible a la T-Mobilitat. El títol unipersonal de 10 viatges, el més utilitzat del sistema tarifari integrat, ja es pot carregar a la targeta i el mòbil, tot i que només amb el sistema operatiu Android. La T-Familiar, el títol multipersonal de vuit viatges en 30 dies, també s’ha afegit aquests dies al nou sistema. De moment, però, només estan disponibles dels d’una zona, que permeten viatjar pels 36 municipis de l’àrea metropolitana.

La T-Casual i la T-Familiar se sumen a la T-Usual, la T-Jove i els títols per a famílies nombres i monoparentals, que ja estan disponibles des del mes de desembre. D’aquesta manera, els títols més utilitzats de la xarxa ja es poden fer servir amb la T-Mobilitat. Els bitllets es poden carregar a la targeta o al mòbil a través de les màquines d’autovenda o les aplicacions oficials.

Gairebé tots els títols, a la T-Mobilitat abans de l’estiu

Es compleix així el compromís avançat al febrer per l’AMB: el director general de l’organisme va assegurar que gairebé tots els títols de la T-Mobilitat es podrien utilitzar abans de l’estiu. Més endavant, es preveu que també s’hi integraran els títols propis dels operadors i s’estendrà a la resta de zones.

La integració dels títols habituals a la xarxa va deixar enrere els títols de curta durada i preu reduït que es van implantar en un primer moment.

L’ATM avança 14 milions a la concessionària perquè acabi la T-Mobilitat

180.000 validacions diàries amb la T-Mobilitat

Segons dades de l’AMB, actualment es fan 180.000 viatges diaris amb el sistema de la T-Mobilitat i s’hi sumen cada setmana 4.000 persones. Amb la incorporació de la T-Casual i la T-Familiar, es preveu que el ritme de creixement s’incrementi en els propers mesos. Les persones que no en són usuàries, s’hi poden incorporar als webs de la T-Mobilitat, TMB i Ferrocarrils de la Generalitat, i també de manera presencial.