Aquest és un cap de setmana llarg per a molts i de mobilitat complexa. A això, s’hi sumen els milers de persones que han vingut als grans esdeveniments com la Fórmula 1 o el Primavera Sound. Tot plegat ha generat un pic de feina al sector turístic i també al del transport. De fet, tal com avançava ‘El Periódico’ i ha pogut comprovar betevé, trobar cotxes de lloguer o amb conductor aquests dies és una missió gairebé impossible.

Bona part de les empreses de lloguer de cotxes tenen la totalitat de la flota ocupada i les empreses de vehicles amb conductor tampoc no donen l’abast per cobrir les hores de més demanda d’aquest tipus de servei. El CEO de Vecttor, Miguel Ángel Toledo, explica que estan reforçant les hores en què saben que hi ha més afluència de gent: “Intentem posar els cotxes en aquestes hores de més demanda però, tot i que ho intentes, és molt difícil satisfer tot el que hi ha”, diu.

En bici de lloguer al festival

Els vehicles de lloguer que també han tingut un gran èxit a la ciutat durant aquest cap de setmana han estat les bicicletes. Durant tres dies desenes de bicis s’amuntegaven a la plaça de Leonardo da Vinci, a tocar del Primavera Sound (al Parc del Fòrum).