Les obres del tramvia per la Diagonal encaren aquest setembre un pas important en els treballs de connexió. A partir d’aquest dimarts, i fins a mitjans d’octubre, hi ha talls de trànsit a quatre carrers en la seva confluència amb l’avinguda Diagonal. Els vials afectats són Los Castillejos, Bailèn, Roger de Flor i Padilla, i les restriccions es faran de manera progressiva.

Foto: ACN

Els primers talls, a Los Castillejos i Bailèn

Del 12 al 27 de setembre, es realitzarà el tall del carrer de Los Castillejos amb l’avinguda Diagonal. La circulació és desviarà a la cruïlla d’Aragó per Aragó i Lepant. També es desviarà el trànsit rodat de la cruïlla de Los Castillejos amb el carrer del Consell de Cent. El tram entre Consell de Cent i l’avinguda Diagonal serà només per a accés de veïns i serveis i quedarà habilitat en doble sentit.

A banda, la parada de bus de la línia V23 ubicada en aquest tram quedarà anul·lada.

Del 12 al 20 de setembre, també es tallarà el trànsit al carrer de Bailèn a partir del carrer de Provença. La circulació es desviarà pels carrers de Provença, Girona, Còrsega, Bruc i València. Només hi podran accedir els veïns i els vehicles de serveis.

A finals de mes, les afectacions a Roger de Flor i Padilla

Des del 26 de setembre fins a principis d’octubre, es tallarà el trànsit al carrer de Roger de Flor, entre València i Diagonal. La circulació es desviarà pels carrers de València, Sicília i Mallorca per reincorporar-se posteriorment al sentit ascendent del carrer de Roger de Flor. El tram entre el carrer de Mallorca i l’avinguda Diagonal tindrà un accés exclusiu per a veïnat i vehicles d’emergència.

El gir del carrer de Nàpols cap al vial lateral de la banda muntanya de la Diagonal també estarà tallat.

I a partir del 27 de setembre i fins a mitjans d’octubre, es farà l’últim tall, que afectarà el carrer de Padilla a la cruïlla amb la Diagonal. El desviament de circulació es farà pels carrers de la Diputació, Marina i Consell de Cent.