t-mobilitat

(ACN) La T-Mobilitat registra al voltant de 700.000 usuaris donats d’alta el primer any en funcionament. Segons el balanç publicat aquest dimarts per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), el sistema de validació sense contacte registra una mitjana de 460.000 validacions diàries en un dia feiner i, per tant, ja ha superat els 65 milions de viatges realitzats.

Pel que fa als suports de validació, el més utilitzat és la targeta física, que prefereixen nou de cada 10 usuaris, mentre que el 7 % de les persones registrades fan servir l’aplicació mòbil. L’ATM també ha celebrat que el desplegament de la nova targeta sigui del 100 % en l’àmbit ferroviari i del 80 % dels serveis urbans i interurbans d’autobús.

6.500 altes al dia

L’ATM també ha indicat que actualment el ritme de creixement és de 6.500 altes diàries. Cal recordar que a mitjans de desembre l’Autoritat del Transport Metropolità va anunciar que la T-Jove es deixarà de vendre en targeta de cartró a partir de gener i només funcionarà amb T-Mobilitat, de manera que recomanava als compradors habituals de la targeta per a menors de 30 anys que, si no estaven donats d’alta en el sistema, ho fessin abans de final d’any.

A banda, l’ATM també ha indicat que durant el primer any en funcionament, el sistema d’atenció als usuaris de la T-Mobilitat ha atès 19.301 trucades, 1.429 consultes a través de xarxes socials, 6.349 visites presencials i s’han gestionat 1.421 peticions via formulari.