Són els qui més augmenten any rere any. Els turistes russos ompliran 251 vols xàrter entre Moscou i Barcelona en aquesta operació sortida. De fet, és la connexió amb més vols d'aquest tipus. Per a alguns el Barça és el principal reclam per venir a passar les vacances. ARINA "Ens acabem de casar i hem vingut a veure la ciutat. Ens agrada molt el futbol, el meu marit és futbolista, i hem vingut a veure el Camp Nou. Tornarem amb els nostres fills en un futur." Les destinacions nacionals amb més demanda són Madrid i les Illes Balears. En l'àmbit europeu Amsterdam, París i Lisboa encapçalen la llista. Però sigui on sigui l'estiu és època de viatjar amb família. Les companyies ho noten sobretot en l'equipatge: n'hi ha més i és més voluminós. JOSÉ LUIS FONTES "Siempre viajamos en familia. Sino no salimos. Si una no puede ir no vamos los otros." BORJA ROVIRA "És l'única manera d'anar tots junts, ja ens agradaria fora de temporada però és complicat. Viatjar en família és complicat." NÚRIA PUJADAS "Per absorir el volum de passatgers d'aquests dies l'aeroport ha reforçat la plantilla a les hores punta i ha ampliat els horaris dels punts de restauració. " Seran més d'un milió els passatgers que passaran per l'aeroport del Prat en aquesta setmana d'operació sortida. Una xifra que per força, comporta cues i estones d'espera que tothom passa de la millor manera possible.

Eivissa, Mallorca i Menorca, parada obligatòria

Les destinacions escollides pels passatgers gairebé es modifiquen , es mantenen com a preferides, Madrid i les Illes Balears, en l’ àmbit nacional i París, Londres i Istanbul en pel que fa a destins internacionals. El perfil del viatger, però, sí que ha canviat. Per l’Aeroport de Barcelona-el Prat es passegen famílies o grups amb equipatges més voluminosos.

Des de Rússia amb vols xàrter

Al llarg dels vuit dies operaran 251 vols xàrters, paquets de viatge més exclusius, un 22% que els que van volar l’any passat, la majoria d’ells procedents de la Federació Russa.

Iberia desconvoca la vaga

Els viatgers que passin per l’Aeroport de Barcelona- el Prat no es veuran afectats per la vaga que els treballadors d’Iberia tenien previst iniciar tots els divendres de juliol i agost, perquè s’ha desconvocat a causa de l’acord al qual han arribat la direcció de l’aerolínia i els sindicats, on garanteixen la continuïtat de la plantilla actual de la companyia.