Aquests dies es treballa a les illes que hi ha a la cruïlla amb l’avinguda Diagonal i als encreuaments de serveis. L’objectiu final d’aquestes obres és ampliar les voreres per fer-hi més agradable el passeig amb la col·locació de més arbres i bancs, la segregació del carril bici pel centre de la via i la creació d’un carril de circulació i un carril bus per a cada sentit de circulació.

L’actuació, iniciada el mes de novembre passat, servirà per repetir els canvis efectuats l’any 2011 en el tram del passeig de Sant Joan que va de la plaça de Tetuan a l’Arc del Triomf. Després de les feines d’aquest cap de setmana, les obres quedaran en una fase avançada. De fet, es preveu que es compleixi el calendari i el passeig recuperi la normalitat aquest novembre, un any després d’haver iniciat els treballs.

Aquesta reurbanització forma part del conjunt d’actuacions amb les quals han topat els barcelonins que han tornat de les vacances d’estiu, com les que hi ha a la ronda del General Mitre, l’avinguda Diagonal o el passeig de Gràcia.