Aquesta tarda de 10 estacions de Bicing se’n podia sortir amb una bicicleta i amb una revisió mèdica. Fins dimecres s’han instal·lat diferents controls per mesurar a tothom qui ho vulgui la freqüència cardíaca, el colesterol, la massa corporal o la tensió. De moment, des de l’organització ja asseguren que han superat una vuitantena de participants de mitjana cada dia des que va començar, dissabte passat.

No cal fer totes les proves el mateix dia. El control, que està avalat per la Fundació Espanyola del Cor, s’allargarà fins que s’acabi el Congrés Europeu de Cardiologia que acull aquests dies la ciutat de Barcelona. El que es pretén es fomentar un estil de vida saludable i aconsellar, a través de professionals mèdics, sobre la millora de l’estat de salut.

Resultats en QR

Per saber els resultats de les proves, els usuaris obtindran una polsera amb un codi QR. El mateix codi obra el portal web de la iniciativa, PowertoCor, en què individualment i de forma privada es pot consultar l’informe mèdic de les diferents proves.