Estacio Sants coronavirus

Les obres que Adif fa a l’estació de Sants afecten novament al servei de Rodalies, com ja va passar al mes d’octubre. En aquesta ocasió, les afectacions seran a les línies R1, R3 i R7. Mentre durin els treballs —entre el 19 i el 21 de desembre— , els títols de transport de Rodalies també serviran per fer transbord al metro de les estacions afectades.

En el cas de la línia R1, que va de l’Hospitalet de Llobregat a Maçanet-Massanes, l’origen i final del recorregut es traslladarà a l’Estació de França. Tots els viatgers que vagin a l’Hospitalet de Llobregat o a les parades que hi ha entre aquesta i el Clot-Aragó, podran utilitzar la línia R2 de Rodalies o el metro.

R3, origen i final a Sant Andreu Arenal

Pel que fa a la línia R3, que va de l’Hospitalet de Llobregat a Puigcerdà, l’inici i final de la línia s’establirà a Sant Andreu Arenal. Els viatgers que hagin d’anar entre aquesta estació i la de l’Hospitalet de Llobregat podran utilitzar les línies R4 i R12 fins a Sant Andreu Arenal o bé el metro. En aquesta línia també hi ha una altre tram afectat, ja fora de Barcelona, per les obres que s’estan fent al túnel de Toses. En aquest cas el servei es fa per carretera.

R7, sense servei fins a Cerdanyola Universitat

Finalment, la línia R7 entre Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat no prestarà servei, ja que la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada perquè les classes s’estan fent de manera virtual com a mesura de prevenció contra el coronavirus. Els passatgers que hagin d’anar a les altres estacions podran utilitzar la línia R4.

A banda d’aquestes afectacions, també es modificaran les vies d’estacionament habituals dels trens que arribin a l’estació de Sants. Tot i això, des de Rodalies expliquen que la resta de línies no haurien de veure afectat el seu horari habitual.