Ronda Litoral

(ACN) Un motorista ha mort aquest dimecres en un accident de trànsit a la ronda del Litoral, al seu pas per Sant Adrià de Besòs. Els fets han tingut lloc cap a un quart de nou al quilòmetre 4,1 en sentit Llobregat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos investiguen les causes del sinistre.

En l’accident, que ha obligat a tallar la via en sentit Llobregat, han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

11 motoristes morts a Catalunya aquest any

Segons les dades de l’SCT, que puntualitza que són provisionals, 33 persones han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va d’any, 11 de les quals motoristes. A Barcelona, aquest 2024 hi ha hagut tres víctimes mortals en accident de circulació. La primera va ser un noi de 21 anys que va morir en un sinistre de cotxe a la ronda del Litoral el dia 1 de gener; la segona, el passatger d’una motocicleta accidentada a l’avinguda Meridiana —va ser l’11 de gener i tenia 32 anys— i la tercera, també un motorista que va perdre la vida el 9 de febrer a la ronda del Litoral —en aquest cas, l’home tenia 59 anys.

En tot el 2023 va haver-hi 20 víctimes mortals en sinistres viaris a Barcelona. Van ser nou vianants, vuit motoristes, dos conductors de patinet i el conductor d’un turisme.