El tall a la L2 ha agafat despistat a més d'un aquest matí. Durant el tall es duran a terme obres de millora a la via, en un tram d'uns 20 metres situat entre les estacions de Gorg i Pep Ventura. El servei de metro estarà suspès entre les estacions de La Pau i Pep Ventura. El tall durarà fins el dilluns 5 d'abril. Els cartells i els informadors de TMB s'encarregaven avui de derivar els viatgers cap als autobusos que cobreixen el trajecte afectat. Uns vehicles amb una freqüència de pas d'uns cinc minuts i que des de primera hora del matí no han parat de fer viatges. Aquesta no serà la única afectació de la Setmana Santa, divendres 2 i fins diumenge 4, un tram de la L5 també estarà interromput. En aquest cas, els trens no circularan entre Sagrera i Horta. Durant el tall, es faran obres de modernització per permetre un increment de la capacitat de la línia i de millora de la senyalització. En aquest cas, també hi haurà un servei d'autobús que transportarà els viatgers entre les parades anul·lades.

L2: Des del 27 de març fins al 5 d’abril
Les afectacions a la línia 2 comencen dissabte 27 de març i s’allarguen fins al dilluns 5 d’abril, ambdós dies inclosos. El servei romandrà interromput entre les estacions de La Pau i Pep Ventura. Mentre durin les restriccions, causades per la renovació de la plataforma de la via, un servei d’autobús cobrirà les estacions fora de servei amb el mateix horari del metro.

L5: Cap de setmana del 2 al 4 d’abril
Els combois no circularan a la línia 5 entre les estacions de Sagrera i Horta durant el cap de setmana del 2 al 4 d’abril, divendres i diumenge inclosos. A causa d’aquestes afectacions, també s’habilitaran autobusos amb parada a les estacions de Sagrera, Congrés, Maragall, Virrei Amat, Vilapicina i Horta. En el cas d’aquesta línia, es recomana fer servir l’estació de Maragall de la L4 des de Verdaguer com a punt d’accés al tram de la L5 sense servei. Els treballs que obliguen a interrompre aquesta línia consisteixen a modernitzar la tecnologia i els sistemes de senyalització.