t-usual caducada 2023

Segons ha pogut saber betevé, la Generalitat està disposada a seguir aportant diners per mantenir les bonificacions d’alguns títols de transport públic. El govern català durà la proposta al Consell d’Administració de l’ATM (l’Autoritat del Transport Metropolità) d’aquest dimarts, en què la mateixa ATM sotmetrà a votació la proposta per encarir les tarifes de tots els bitllets un 6,75 %.

Els títols de transport tenien el preu congelat des del 2020 i, des del setembre del 2022, estaven bonificats per l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

La Generalitat, l’última a pronunciar-s’hi

El govern català ha estat l’últim a pronunciar-se sobre si és partidari de mantenir les bonificacions o no. Tal com ja havia avançat l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, aquest dilluns la tinenta d’alcaldia Laia Bonet ha insistit que “Barcelona vol que continuïn vigents les bonificacions”. Per la seva banda, en el discurs d’investidura, Pedro Sánchez també va mostrar la intenció de seguir bonificant els títols de transport públic. Caldrà, però, que tot quedi aprovat als pressupostos corresponents.